Dakbedekking plaatsen in Zwolle

Er zijn veel verschillende soorten dakbedekking mogelijk. In Zwolle en omgeving levert en monteert Dakspecialist Vriezen dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Hiervoor zijn diverse constructies mogelijk. Onze dakdekkers geven u graag advies over welke constructie het best past bij uw situatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Of wilt u direct een dakdekker inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dakbedekking plaatsen in Zwolle? U kunt op Dakspecialist Vriezen rekenen!

Dakbedekking plaatsen in Zwolle: de verschillende soorten

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij dakbedekking aanbrengen. We geven u een een kleine selectie van de mogelijkheden.

Dakbedekking plaatsen in Zwolle: Bitumen

Bitumen is een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor platte daken. Ruim 80 procent van de platte daken wordt uitgevoerd met een bitumineus daksysteem. Bitumen dakbedekking heeft een hoge weerstand tegen veroudering, het is onderhoudsarm en geschikt voor recycling. Wij kunnen deze vorm van het dak bedekken vakkundig voor u plaatsen.

Dakbedekking plaatsen in Zwolle: Shingles dakbedekking

Shingles zijn een soort bitumen leien, die een schubvormige dakbedekking vormen en dakpansgewijs over elkaar vallen. Shingles zijn geschikt voor alle niet platte daken. De oorsprong van shingles ligt in Amerika. Daar is het al jaren een veelgebruikte dakbedekking. Doordat het een duurzaam product is van een goede kwaliteit, wint het in Nederland ook aan populariteit. Daarnaast is het van nature waterdicht en bestand tegen alle extreme weersomstandigheden.

Dakbedekking plaatsen in Zwolle: Pannendak

De dakpan is al decennialang een veelgebruikte vorm van dakbedekking. Als u ervoor kiest om een pannendak aan te laten leggen, is het belangrijk dat u hier een dakdekker voor inschakelt. Het plaatsen van dakpannen is namelijk een specialistische klus. Woont u in de omgeving van Zwolle en kiest u voor dakpannen? Schakel dan Dakspecialist Vriezen in.