Dakdekker Zwolle

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Dakbedekking plaatsen in Zwolle

Voor dakbedekking plaatsen zijn verschillende mogelijkheden. In Zwolle en omgeving levert en monteert Dakspecialist Vriezen B.V. dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Hiervoor zijn diverse constructies mogelijk. Onze dakdekkers geven u graag advies over de constructie die het beste past bij uw situatie.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Of wilt u direct een dakdekker inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 085 - 106 15 41 of gebruik het offerteformulier voor het aanvragen van een offerte. Voor dakbedekking plaatsen in Zwolle kunt u rekenen op de dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V.!

Zwolle dakdekker

Dakbedekking plaatsen in Zwolle: de verschillende soorten

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het aanbrengen van dakbedekking. Gemakshalve scharen we dakpannen ook even tot de soorten dakbedekking. We geven u hieronder een kleine selectie van de typen dakbedekking die we voor u zouden kunnen plaatsen.


Uw huis weer als nieuw met vakkundig geplaatste dakbedekking van Dakspecialist Vriezen B.V.!

Bedrijfspand Dakspecialist Vriezen

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Dakbedekking plaatsen in Zwolle: Bitumen

Bitumen is een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor platte daken. Ruim 80 procent van de platte daken in Nederland is voorzien van bitumineuze dakbedekking. Bitumen dakbedekking heeft vele positieve eigenschappen. Zo heeft bitumen:


  • een hoge weerstand tegen veroudering
  • is het onderhoudsarm
  • is het goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden
  • is bitumen eenvoudig aan te brengen en te herstellen


Daarnaast is het een bewuste keuze voor het milieu. Bitumen is een restproduct van de verwerking van ruwe aardolie. Omdat het uit natuurlijke grondstoffen bestaat komen er geen giftige stoffen in de natuur zoals bij sommige soorten plastic. En het is volledig recyclebaar. Als u graag bitumen op uw dak wilt kunnen wij deze dakbedekking vakkundig voor u plaatsen.

Daarnaast is het een bewuste keuze voor het milieu. Bitumen is een restproduct van de verwerking van ruwe aardolie. Omdat het uit natuurlijke grondstoffen bestaat komen er geen giftige stoffen in de natuur zoals bij sommige soorten plastic. En het is volledig recyclebaar. Als u graag bitumen op uw dak wilt kunnen wij deze dakbedekking vakkundig voor u plaatsen.

Dakbedekking plaatsen in Zwolle: Shingles dakbedekking

Shingles zijn een voordelig alternatief voor dakpannen op een schuin dak. Het zijn eigenlijk bitumen leien, met een schubvormig uiterlijk die dakpansgewijs over elkaar heen vallen. Shingles zijn geschikt voor alle hellende daken.

Bedrijfspand Dakspecialist Vriezen

De oorsprong van shingles ligt in Amerika. Daar is het al jaren een veelgebruikte dakbedekking. Doordat het een duurzaam product is van een goede kwaliteit, wint het in Nederland ook steeds verder aan populariteit. Daarnaast is het van nature waterdicht en bestand tegen alle extreme weersomstandigheden.

Contact met Dakspecialist Vriezen B.V.

Geeft uw dakbedekking de laatste tijd steeds vaker problemen of ziet alles er gewoon wat minder fraai uit? Als u overweegt om nieuwe dakbedekking te laten plaatsen kunt u daarvoor in Zwolle en omstreken terecht bij Dakspecialist Vriezen. Bel 085 - 106 15 41 voor vrijblijvend advies of een oriënterende afspraak. Dan kijken onze dakdekkers samen met u naar de meest geschikte oplossing voor uw dak.


Dat kan soms ook een reparatie van de bestaande dakbedekking zijn. Bij ons krijgt u altijd het eerlijke verhaal. Ook wanneer u ons vraagt voor een second opinion of een dakinspectie.


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakdekkersbedrijf Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u waar nodig te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 15 41


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring