Dakbedekking plaatsen in Zwolle

Er zijn veel verschillende soorten dakbedekking mogelijk. In Zwolle en omgeving levert en monteert DML Dakwerken dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Hiervoor zijn diverse constructies mogelijk. Onze dakdekkers geven u graag advies over welke constructie het best past bij uw situatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Of wilt u direct een dakdekker inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dakbedekking plaatsen? U kunt op ons rekenen!

Verschillende soorten dakbedekking

Er zijn veel verschillende mogelijkheden bij dakbedekking aanbrengen. We geven u een een kleine selectie van de mogelijkheden.

Bitumen

Bitumen is een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor platte daken. Ruim 80 procent van de platte daken wordt uitgevoerd met een bitumineus daksysteem. Bitumen dakbedekking heeft een hoge weerstand tegen veroudering, het is onderhoudsarm en geschikt voor recycling. Wij kunnen deze vorm van het dak bedekken vakkundig voor u plaatsen.

Shingles dakbedekking

Shingles zijn een soort bitumen leien, die een schubvormige dakbedekking vormen en dakpansgewijs over elkaar vallen. Shingles zijn geschikt voor alle niet platte daken. De oorsprong van shingles ligt in Amerika. Daar is het al jaren een veelgebruikte dakbedekking. Doordat het een duurzaam product is van een goede kwaliteit, wint het in Nederland ook aan populariteit. Daarnaast is het van nature waterdicht en bestand tegen alle extreme weersomstandigheden.

Zinkwerk

Werken met zink is een oud ambacht dat tegenwoordig weer steeds meer in trek raakt vanwege de vrijwel eindeloze mogelijkheden. Als bouwmateriaal in dak- en gevelbedekking en in hemelwaterafvoersystemen is zink bij uitstek betrouwbaar, omdat het lang meegaat en daarna opnieuw gebruikt kan worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van zinkwerk.