Dakbedekking plaatsen in Zwolle

Voor dakbedekking plaatsen zijn verschillende mogelijkheden. In Zwolle en omgeving levert en monteert Dakspecialist Vriezen dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Hiervoor zijn diverse constructies mogelijk. Onze dakdekkers geven u graag advies over de constructie die het beste past bij uw situatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Of wilt u direct een dakdekker inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 085 - 106 15 41 of gebruik het contactformulier voor het aanvragen van een offerte. Voor dakbedekking plaatsen in Zwolle kunt u rekenen op de dakdekkers van Dakspecialist Vriezen!

Dakbedekking plaatsen in Zwolle: de verschillende soorten

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het aanbrengen van dakbedekking. Gemakshalve scharen we dakpannen ook even tot de soorten dakbedekking. We geven u hieronder een kleine selectie van de typen dakbedekking die we voor u zouden kunnen plaatsen.

Dakbedekking plaatsen in Zwolle: Bitumen

Bitumen is een materiaal dat bij uitstek geschikt is voor platte daken. Ruim 80 procent van de platte daken in Nederland is voorzien van bitumineuze dakbedekking. Bitumen dakbedekking heeft vele positieve eigenschappen. Zo heeft bitumen:

  • een hoge weerstand tegen veroudering
  • is het onderhoudsarm
  • is het goed bestand tegen wisselende weersomstandigheden
  • is bitumen eenvoudig aan te brengen en te herstellen

Daarnaast is het een bewuste keuze voor het milieu. Bitumen is een restproduct van de verwerking van ruwe aardolie. Omdat het uit natuurlijke grondstoffen bestaat komen er geen giftige stoffen in de natuur zoals bij sommige soorten plastic. En het is volledig recyclebaar. Als u graag bitumen op uw dak wilt kunnen wij deze dakbedekking vakkundig voor u plaatsen.

Dakbedekking plaatsen in Zwolle: Shingles dakbedekking

Shingles zijn een voordelig alternatief voor dakpannen op een schuin dak. Het zijn eigenlijk bitumen leien, met een schubvormig uiterlijk die dakpansgewijs over elkaar heen vallen. Shingles zijn geschikt voor alle hellende daken.

De oorsprong van shingles ligt in Amerika. Daar is het al jaren een veelgebruikte dakbedekking. Doordat het een duurzaam product is van een goede kwaliteit, wint het in Nederland ook steeds verder aan populariteit. Daarnaast is het van nature waterdicht en bestand tegen alle extreme weersomstandigheden.

Dakbedekking plaatsen in Zwolle: Pannendak

De dakpan is al decennialang de meest voorkomende vorm van dakbedekking. Er is veel keuze in kleur, vorm, grootte, materialen, glanzend of mat. Daardoor is er altijd wel een dakpan die helemaal bij uw stijl en binnen uw budget past. Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden en bel ons vandaag nog.

Of u nu een heel nieuw pannendak wilt laten leggen of slechts enkele pannen wilt laten terugplaatsen of vervangen. Voor beide kunt u terecht bij de dakdekkers van Dakspecialist Vriezen.

Contact met Dakspecialist Vriezen

Geeft uw dakbedekking de laatste tijd steeds vaker problemen of ziet alles er gewoon wat minder fraai uit? Als u overweegt om nieuwe dakbedekking te laten plaatsen kunt u daarvoor in Zwolle en omstreken terecht bij Dakspecialist Vriezen. Bel 085 - 106 15 41 voor vrijblijvend advies of een oriënterende afspraak. Dan kijken we samen met u naar de meest geschikte oplossing voor uw dak.

Dat kan soms ook een reparatie van de bestaande dakbedekking zijn. Bij ons krijgt u altijd het eerlijke verhaal. Ook wanneer u ons vraagt voor een second opinion of een dakinspectie.