Dakisolatie plaatsen in Zwolle

Weet u dat goede dakisolatie veel voordelen biedt? Het aanbrengen hiervan scheelt u aanzienlijk in de stookkosten. Bovendien is uw woning gemakkelijker warm te houden en is het goede voor het milieu. Als u handig bent, kunt u de binnenzijde van een schuin dak zelf isoleren. Het isoleren van schuine daken van buitenaf kunt u beter uitbesteden aan een professioneel bedrijf. Woont u in Zwolle of omgeving? Dan helpt Dakspecialist Vriezen u graag met het plaatsen van dakisolatie.

Specialist in isolatie

Wij zijn al jarenlang een allround specialist op het gebied van isolatie. Naast dakisolatie verzorgen wij tevens spouwmuurisolatie en bodemisolatie. Voorafgaand aan isolatiewerkzaamheden voeren wij altijd een inspectie uit. Hiermee kunnen we spouwmuurvervuiling gemakkelijk opsporen en worden koudebruggen gedetecteerd. We informeren u graag over de vele mogelijkheden van energiebesparing.

Verschillende soorten dakisolatie

Er zijn veel verschillende soorten methoden en materiaal voor dakisolatie. De isolatiewaarde van het materiaal hangt af van de warmteweerstand. Van het ene materiaal moet daarom meer gebruikt worden dan van het andere. Zo zijn er EPS platen, XPS platen, glaswol en steenwol, resolschuimplaten, PUR, reflecterende folies en meer.

Onze experts zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van dakisolatie. U kunt ons niet alleen hiervoor inschakelen, maar ook voor dakrenovatie, het verhelpen van daklekkages en het aanbrengen van dakbedekking. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte van uw dakdekker uit Zwolle. Het dak isoleren? U kunt op ons rekenen!