Dakisolatie in Zwolle

Dakisolatie heeft vele voordelen. Lees hieronder over de voordelen van dakisolatie, over de kosten voor dakisolatie en over verschillende soorten dakisolatie. dakisolatie in Zwolle direct laten plaatsen? Een dakdekker in Zwolle van Dakspecialist Vriezen staat u te woord. Hij bespreekt met u de verschillende mogelijkheden voor de isolatie van uw dak. Aarzel niet om te bellen. Dat kan altijd op telefoonnummer 085 - 106 15 41.

Dakisolatie: de voordelen

Kostenbesparing is het grootste voordeel van dakisolatie. De kostenbesparing waar u op uitkomt blijft een inschatting, maar kan zeker oplopen tot €800 op jaarbasis. Hierbij is uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3. Heeft u de huidige gasprijs bij de hand, dan kunt u een realistische inschatting maken van hoeveel u aan kosten kunt besparen bij dakisolatie in Zwolle. Drie andere voordelen van dak isoleren:

  • Binnenshuis voelt het geriefelijker.
  • U ontziet het klimaat ermee, aangezien u minder koolstofdioxide uitstoot.
  • Het heeft een positief effect op de waarde van uw woning.

Dakisolatie: kosten

Dakisolatie in Zwolle laten aanbrengen zal tussen de €1000 en €4500 kosten. Het is het waard om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidies. Landelijke of regionale subsidies kunnen een groot deel van de kosten drukken. Lees u goed in over deze subsidies. U moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor het aanbrengen van alle soorten dak isolatie staan wij voor u klaar. Ook voor nieuwe daken, daklekkages repareren, renovatie en onderhoud kunt u ons inschakelen. Wij staan voor deskundigheid, veiligheid en kwaliteit en denken bij het plaatsen van dakisolatie in Zwolle ook aan het milieu.

Dakisolatie binnenzijde

Wilt u uw platte dak renoveren? Het aanbrengen van dakisolatie aan de binnenzijde geeft zeer goede isolatie. Wanneer u uw schuine dak snel wilt isoleren kunt u dakisolatie aan de binnenzijde laten aanbrengen. Hierdoor hoeft de dakbedekking niet van uw dak gehaald te worden. Hoeft u uw zolder niet te verwarmen omdat u die nauwelijks gebruikt, dan is zoldervloerisolatie ook een goede optie.

Dakisolatie buitenzijde

U kunt ook isolatiemateriaal op uw platte dak laten leggen. Dit is een makkelijke en snelle vorm van dakisolatie, maar levert minder goede isolatie op. Wanneer u uw schuine dak wilt isoleren kunt u het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde kiezen. Uw dak kan dan het beste geïsoleerd worden. Ook een optie om uw schuine dak te isoleren is het spuiten van purschuim, glaswolvlokken of EPS termoparels onder de dakpannen.

Dakisolatie Zwolle door Dakspecialist Vriezen laten uitvoeren

Wij zorgen ervoor dat er altijd een dakdekker beschikbaar is om u snel van dienst te zijn. Laat u door ons informeren of maak een afspraak, zodat wij uw dak kunnen bekijken. Neem contact op via 085 - 106 15 41 of stel uw vraag via ons contactformulier.