Dakrenovatie nodig in Zwolle?

Uw dak staat voortdurend aan heftige weersomstandigheden bloot. Heftige zon, harde hagelbuien en sterke wind: het dak heeft hier naar jaren behoorlijk onder te lijden. Is uw dak niet meer in optimale staat, maar is vervanging nog niet nodig? Dan is dakrenovatie een goede optie. In de regio Zwolle kunt u hiervoor terecht bij DML Dakwerken.  Nadat wij uw dak onder handen hebben genomen, ziet het er weer uit als nieuw!

Wat doen wij bij dakrenovatie?

Als u ons inschakelt voor dakonderhoud, beginnen we met een grondige inspectie en reiniging. We verwijderen met een desinfecterend middel mos, algen en ander vuil. Als het nodig is om delen van uw dak te vervangen, dan gaan wij daar vervolgens mee aan de slag. Ook is het mogelijk dat we een speciale coating aanbrengen. Zo laat uw dak minder vocht en lucht door. Als wij met uw dak klaar zijn, kan uw dak weer jaren mee!

Neem contact op

Wilt u ons meteen inschakelen voor dakrenovatie? Of wilt u eerst meer informatie over alle mogelijkheden? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 - 432 00 44. Ook kunt u het contactformulier invullen. Het dak renoveren? In Zwolle en omgeving zijn wij uw specialist!