Dakrenovatie nodig in Zwolle?

Uw dak staat voortdurend bloot aan diverse weersomstandigheden. Een felle zon, regen- en hagelbuien en een stevige wind; goed onderhoud zorgt ervoor dat uw dak tegen al deze weertypen bestand is. Niettemin kan het voorkomen dat uw dak aangetast raakt of toe is aan een opfrisbeurt. In dat geval is dakrenovatie een goede optie. In de regio Zwolle kunt u hiervoor terecht bij Schatsbergen Dakrenovatie & Onderhoud. Wij herstellen uw dak, zorgen dat deze in goede staat wordt opgeleverd en verzorgen deze op grondige wijze; uw dak ziet er weer als nieuw uit!

Wat doen wij bij dakrenovatie?

Als u ons inschakelt voor dakrenovatie, beginnen we met een grondige dakinspectie en reiniging. Schatsbergen Dakrenovatie & Onderhoud reinigt uw dak en verwijdert mos, algen en ander vuil. Blijkt uit de inspectie dat bepaalde delen van uw dak toe zijn aan vervanging, dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Er bestaan tevens mogelijkheden om een speciale coating aan te brengen, waardoor uw dak nog steviger en veerkrachtiger is dan voorheen. Uw dak laat minder vocht en lucht door, waardoor coating geldt als een laagdrempelige vorm van dakisolatie. Na afloop van de werkzaamheden gaat uw dak weer jaren mee!

Neem contact op met Schatsbergen Dakrenovatie & Onderhoud voor hoogwaardige dakrenovatie

Wilt u ons meteen inschakelen voor dakrenovatie? Of wilt u eerst meer informatie over alle mogelijkheden? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 038 - 799 90 14. Ook kunt u het contactformulier invullen. Het dak renoveren? In Zwolle en omgeving zijn wij uw specialist!