Dakdekker Zwolle

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Daklekkage Zwolle

De ochtend na een regenachtige dag ziet u opeens een natte plek op de muur. Vermoedt u een daklekkage? Bel een dakdekker om vervolgschade van de daklekkage in Zwolle te voorkomen. Wat er ook aan de hand is met uw dak, een dakdekker van Dakspecialist Vriezen B.V. geeft u aan de telefoon direct handige tips en komt snel bij u langs.

Voor meer informatie over lekkages van het dak kunt u hieronder verder lezen. Direct hulp nodig? Neem contact met ons op via 085 - 106 15 41.

Zwolle dakdekker

Daklekkage Zwolle: wat te doen?

Vermoedt u wat de oorzaak van het lek is? Dit zou erg handig zijn, aangezien het veel tijd kan besparen en op die manier zo veel mogelijk schade aan uw woning kan voorkomen. Leg handdoeken neer om het vocht op te vangen en verplaats uw spullen. U kunt ook foto's van de lekkage maken om die vervolgens op te sturen naar uw verzekering. Wellicht vergoeden zij de schade.

Een dak beklimmen vereist ervaring. Onze ervaren dakdekkers hebben kennis van daken en gaan goed voorbereid het dak op. Wij raden u af om zelf uw dak op te gaan.


Voorkom schade: Dakspecialist Vriezen B.V. verhelpt uw daklekkage vakkundig en betrouwbaar!

Bedrijfspand Dakspecialist Vriezen

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Wat onze klanten vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)

Onze werkwijze bij een lek dak in Zwolle

Als bij u het dak lekt werken wij als dakdekker Zwolle altijd op een duidelijke manier, zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen. Door gerichte vragen te stellen over uw dak kunnen wij bij de inspectie een goede inschatting maken van het probleem. Op die manier kunnen wij goed voorbereid te werk gaan. Vervolgens plannen wij met u een afspraak in, zodat wij uw dak kunnen bekijken en een inschatting kunnen maken van wat er precies nodig is voor uw dakreparatie.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de daklekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij. Na het controleren van het dak laten wij u zien wat er aan uw dak scheelt en wat er aan gerepareerd moet worden. Ook kunnen wij u een inschatting van de kosten geven. We gaan met u in gesprek over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Indien u akkoord gaat met ons voorstel, dan plannen wij direct een afspraak met u in voor een dakreparatie of dakrenovatie.

Oorzaken lekkage dak Zwolle

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Uw dak wordt uiteraard blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf, zoals het weer, planten en dieren. Onderhoud aan uw dak in Zwolle is belangrijk, maar elk dak verouderd. U kunt de gevolgen van wind, regen, temperatuurswisselingen op uw dakbedekking en daarmee een daklekkage in Zwolle niet altijd voorkomen.

Lekkage plat dak

Water gaat vaak door het dak naar binnen wanneer de waterafvoer niet naar behoren werkt. Dit veroorzaakt de lekkage plat dak. Uw platte dak kan makkelijk herstelt worden door de scheur in de dakbedekking te repareren, dakgoten te herstellen en door ervoor te zorgen dat de afvoer van water weer in orde is. De reparatie van een plat dak is niet zomaar wat en brengt bovendien risico's met zich mee. Besteedt het uit aan een vakman van Dakspecialist Vriezen B.V.. Neem gerust contact met ons op 085 - 106 15 41.

Bedrijfspand Dakspecialist Vriezen

Lekkage schuin dak

Een schuin dak zit heel anders in elkaar dan een plat dak. De dakpannen kunnen kapot gaan of van het dak afwaaien. Dit is een veelvoorkomende oorzaak van lekkage schuin dak. Wij nemen al het materiaal met ons mee, zodat we, indien het om kleine schade gaat, meteen de beschadigingen in Zwolle kunnen herstellen. Heeft u last van afgewaaide dakpannen die lekkage veroorzaken, dan helpen wij u direct met het terug plaatsen van de pannen. Voor grotere klussen maken wij even een nieuwe afspraak met u.

Bel onze ervaren dakdekkers gerust bij daklekkage in Zwolle

U wilt natuurlijk vandaag nog uw daklekkage gerepareerd hebben. Om dit te bewerkstelligen heeft Dakspecialist Vriezen B.V. altijd een dakdekker voor u klaar staan in Zwolle. Kiest u voor ons dakdekkersbedrijf, dan maken wij vooraf heldere afspraken met u. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Ook al zijn we druk bezig op het dak, wij beantwoorden de telefoon altijd. Bel ons gerust op 085 - 106 15 41 voor meer informatie over onze diensten rondom lekkages of maak gebruik van het offerteformulier, dan plannen wij een afspraak met u in.


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakdekkersbedrijf Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u waar nodig te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 15 41


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring