Daklekkage in Zwolle

Wilt u een lekkage aan uw dak snel en kundig opgelost zien? In de regio Zwolle kunt u hiervoor terecht bij Dakspecialist Vriezen. Wij helpen u bij alle typen daken: Plat, hellend of een dakkapel/balkon. Maar ook diverse materialen waaronder bitumen, pannen, EPDM, PVC of riet. Dakspecialist Vriezen is uw allround dakdekker in Zwolle; wij staan graag voor u klaar.

Lekkage opsporen

Het vinden van een daklekkage is niet gemakkelijk, logischerwijs omdat u niet zo vaak op het dak komt én een lekkage niet altijd met het blote oog te herkennen is. Daarnaast is de plek waar u overtollig of gelekt water signaleert in veel gevallen niet de locatie waar het lek zich ook daadwerkelijk bevindt. Om de exacte locatie van de daklekkage te achterhalen voeren wij daarom altijd een grondige dakinspectie uit. Op afspraak komen wij bij u langs om de lekkage snel op te lossen. Zo bent u verzekerd van een vlugge oplossing!

Eerste hulp bij daklekkage

Lekkage dient snel opgelost te worden. Op die manier voorkomt u grotere schade en beschadiging aan uw dak en interieur. Het duurzaam verhelpen van een lekkage scheelt u op de korte en lange termijn veel geld en kopzorgen. Neem daarom contact op met een dakdekker in Zwolle en de regio. Wij verlenen al jarenlang spoedhulp bij daklekkage. Dakspecialist Vriezen komt onmiddellijk bij u langs in Zwolle en omgeving om het lek te detecteren en herstellen. Voor snelle en vakkundige service zijn wij uw betrouwbare partner!