Daklekkage in Zwolle

De ochtend na een regenachtige dag ziet u opeens een natte plek op de muur. Vermoedt u een daklekkage? Bel een dakdekker om vervolgschade van de daklekkage Zwolle te voorkomen. Wat er ook aan de hand is met uw dak, een dakdekker van Dakspecialist Vriezen geeft u aan de telefoon direct handige tips en komt snel bij u langs. Voor meer informatie over daklekkages kunt u hieronder verder lezen. Direct hulp nodig? Neem contact met ons op via 085 - 106 15 41.

Daklekkage Zwolle: wat te doen?

Vermoedt u wat de oorzaak van de lekkage is? Dit zou erg handig zijn, aangezien het veel tijd kan besparen en op die manier zo veel mogelijk schade kan voorkomen. Leg handdoeken neer om het vocht op te vangen en verplaats uw spullen. U kunt ook foto’s van de lekkage maken om die vervolgs op te sturen naar uw verzekering. Wellicht vergoeden zij de schade. Een dak beklimmen vereist ervaring. Dakdekkers hebben kennis van daken en gaan goed voorbereid het dak op. Wij raden u af om zelf uw dak op te gaan.

Onze werkwijze bij daklekkage in Zwolle

Bij daklekkage Zwolle werken wij altijd op een duidelijke manier, zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen. Door gerichte vragen te stellen over uw dak kunnen wij een goede inschatting maken van het probleem. Op die manier kunnen wij goed voorbereid te werk gaan. Vervolgens plannen wij met u een afspraak in, zodat wij uw dak kunnen bekijken en een inschatting kunnen maken van wat er precies nodig is voor uw dakreparatie.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij. Na het controleren van het dak laten wij u zien wat er aan uw dak scheelt en wat er aan gerepareerd moet worden. Ook kunnen wij u een inschatting van de kosten geven. We gaan met u in gesprek over de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Indien u akkoord gaat met ons voorstel, dan plannen wij direct een afspraak met u in.

Oorzaken lekkage dak

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Uw dak wordt uiteraard blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf, zoals het weer, planten en dieren. Onderhoud aan uw dak is belangrijk, maar elk dak verouderd. U kunt het effect van wind, regen, temperatuurswisselingen op uw dakbedekking en daarmee een daklekkage Zwolle niet altijd voorkomen.

Lekkage plat dak

Water gaat vaak door het dak naar binnen wanneer de waterafvoer niet naar behoren werkt. Dit veroorzaakt de lekkage plat dak. Uw platte dak kan makkelijk herstelt worden door de scheur in de dakbedekking te repareren en door ervoor te zorgen dat de afvoer van water weer in orde is. De reparatie van een plat dak is niet zomaar wat en brengt bovendien risico’s met zich mee. Besteedt het uit aan een dakdekker van Dakspecialist Vriezen. Neem gerust contact met ons op 085 - 106 15 41.

Lekkage schuin dak

Een schuin dak zit heel anders in elkaar dan een plat dak. De dakpannen kunnen kapot gaan of van het dak afwaaien. Dit is een veelvoorkomende oorzaak van lekkage schuin dak. Wij nemen al het materiaal met ons mee, zodat we, indien het om kleine schade gaat, meteen uw dak kunnen repareren. Mocht de lekkage veroorzaakt zijn door een afgewaaide dakpan, dan helpen wij u direct. Voor grotere klussen maken wij even een nieuwe afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Zwolle

U wilt natuurlijk vandaag nog uw daklekkage gerepareerd hebben. Om dit te bewerkstelligen heeft Dakspecialist Vriezen altijd een dakdekker voor u klaar staan. Kiest u voor ons dakdekkersbedrijf, dan maken wij vooraf heldere afspraken met u. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Ook al zijn we druk bezig op het dak, wij beantwoorden de telefoon altijd. Bel ons gerust op 085 - 106 15 41 of maak gebruik van het contactformulier, dan plannen wij een afspraak met u in.