Dakreparatie in Zwolle

Met spoed dakreparatie in Zwolle nodig? Bij Dakspecialist Vriezen bent u op de juiste plek. Onze dakdekker heeft ervaring met alle soorten dakproblemen. Lees hieronder alles over hoe wij te werk gaan bij dakreparatie in Zwolle of neem direct contact met ons op via 085 - 106 15 41.

Dakreparatie in Zwolle uit laten voeren door Dakspecialist Vriezen

Wij helpen u met uw schuine dak, met uw platte dak, maar ook bij kapotte dakkapellen, schoorstenen en dakgoten. Als allround dakdekkersbedrijf levert Dakspecialist Vriezen alleen gedegen service en effectieve dakreparaties. Ons inkoopteam kiest de materialen waarmee wij werken zorgvuldig uit. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Wij starten onze werkzaamheden met een gratis dakinspectie. Hierbij kijken wij grondig naar uw hele dak. Nadat wij uw dak bekeken hebben en uw wensen kennen krijgt u van ons een uitgebreide offerte. Naar aanleiding van de offerte overleggen wij graag nog met u om te kijken of alles naar wens is. Zo ja, dan plannen we een afspraak met u in voor de dakreparatie in Zwolle.

Kosten dakreparatie in Zwolle

Er valt een inschatting van de kosten voor een dak reparatie te maken op basis van het uurloon van de dakdekker, de omvang van de klus en de regio waar u woont. Hoeveel u totaal kwijt zult zijn is lastig te zeggen, maar de meeste dakdekkers hanteren een prijs per m³ van tussen de €100 en €300. Als blijkt dat er veel aan uw dak moet gebeuren kunt u ook voor dakrenovatie kiezen. Wij bekijken de opties met u.

Plat dak repareren

Een plat dak repareren wij door middel van het vervangen van deel van de dakbedekking. Mocht het om een klein scheurtje gaan, dan plakken wij die dicht met behulp van een speciale reparatie pasta. Niet alleen zorgen wij dat uw dak gerepareerd wordt, maar reinigen deze ook voor u. Door het dak goed schoon te maken voorkomt u dakproblemen in de toekomst.

Dakreparatie in Zwolle aan hellend dak

Ligt een dakpan scheef? Zijn dakpannen van uw dak gewaaid of scheelt er iets aan de dakconstructie van uw dak? Laat Dakspecialist Vriezen uw hellende dak herstellen. Dakreiniging is minstens zo belangrijk en voeren wij dan ook altijd uit. U kunt kosten besparen op uw dak door periodiek dakonderhoud uit te laten voeren. Daarmee voorkomt u problemen met uw dak en dus dakreparatie in Zwolle.

Dak reparatie bij daklekkage

Stuit u op een daklekkage? Laat snel een dakdekker langskomen. Voor zowel lekke platte daken als lekke hellende daken staat Dakspecialist Vriezen voor u klaar. Investeer in dakonderhoud. Hiermee bespaart u de onnodige kosten die u kwijt bent aan de reparatie van een daklekkage.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Zwolle

Om meer gevolgschade aan uw woning te voorkomen is het zaak dat u snel een dakspecialist laat komen voor de dakreparatie in Zwolle. Wij staan u voor u klaar, van een klein stukje dakleer tot een heel pannendak. U kunt ons bellen op 085 - 106 15 41. Wilt u liever een bericht sturen, dan kunt u ons contactformulier invullen.