Dakdekker Zwolle

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Dakreparatie in Zwolle

Met spoed dakreparatie in Zwolle nodig? Bij Dakspecialist Vriezen B.V. bent u op de juiste plek. Onze dakdekker heeft ervaring met alle soorten dakproblemen. Lees hieronder alles over hoe wij te werk gaan bij dakreparatie in Zwolle of neem direct contact met ons op via 085 - 106 15 41.

Zwolle dakdekker

Dakreparatie in Zwolle uit laten voeren door Dakspecialist Vriezen B.V.

Wij helpen u met uw schuine dak, met uw platte dak, maar ook bij kapotte dakkapellen, schoorstenen en dakgoten. Als allround dakdekkersbedrijf levert Dakspecialist Vriezen B.V. alleen gedegen service en effectieve dakreparaties. Ons inkoopteam kiest de materialen waarmee wij werken zorgvuldig uit. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg.


Uw dak weer als nieuw met vakkundige dakreparatie door Dakspecialist Vriezen B.V.!

Bedrijfspand Dakspecialist Vriezen

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Kosten dakreparatie in Zwolle

Er valt een inschatting van de kosten voor een dak reparatie te maken op basis van het uurloon van de dakdekker, de omvang van de klus en de regio waar u woont. Hoeveel u totaal kwijt zult zijn is lastig te zeggen, maar de meeste dakdekkers hanteren een prijs per m³ van tussen de €100 en €300. Als blijkt dat er veel aan uw dak moet gebeuren kunt u ook voor dakrenovatie kiezen. Wij bekijken de opties met u.

Plat dak repareren

Een plat dak repareren wij door middel van het vervangen van deel van de dakbedekking. Mocht het om een klein scheurtje gaan, dan plakken wij die dicht met behulp van een speciale reparatie pasta. Niet alleen zorgen wij dat uw dak gerepareerd wordt, maar reinigen deze ook voor u. Door het dak goed schoon te maken voorkomt u dakproblemen in de toekomst.

Dakreparatie in Zwolle aan een hellend dak

Ligt een dakpan scheef? Zijn dakpannen van uw dak gewaaid of scheelt er iets aan de dakconstructie van uw dak? Laat Dakspecialist Vriezen B.V. uw hellende dak herstellen. Dakreiniging is minstens zo belangrijk en voeren wij dan ook altijd uit. U kunt kosten besparen op uw dak door periodiek dakonderhoud uit te laten voeren. Daarmee voorkomt u problemen met uw dak en dus dakreparatie in Zwolle.

Dakreparatie bij daklekkage

Stuit u op een daklekkage? Laat snel een dakdekker langskomen. Voor zowel lekke platte daken als lekke hellende daken staat Dakspecialist Vriezen voor u klaar. Investeer in dakonderhoud. Hiermee bespaart u de onnodige kosten die u kwijt bent aan de reparatie van een daklekkage.

Bedrijfspand Dakspecialist Vriezen

Contact met Dakspecialist Vriezen B.V.

Om meer gevolgschade aan uw woning te voorkomen is het zaak dat u snel onze dakdekkers laat komen voor de dakreparatie in Zwolle. Wij staan u voor u klaar, van een klein stukje dakleer tot een heel pannendak. U kunt ons bellen op 085 - 106 15 41. Wilt u liever een offerte aanvragen, dan kunt u ons offerteformulier invullen.


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Wat onze klanten vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakdekkersbedrijf Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u waar nodig te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 15 41


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring