Dakinspectie in Zwolle

Regelmatig onderhoud van uw dak helpt in het voorkomen van grotere problematiek zoals lekkage. Voer daarom tijdig een daksinspectie uit. U kunt zich wel voorstellen dat investeren in onderhoud daarom een verstandige keuze is! Ieder dak is anders en welke onderdelen van uw dak gevoelig zijn voor schade of lekkage is dus per geval anders. Dakspecialist Vriezen onderscheidt zich in. Zijn er scheuren te zien in de dakbedekking, pannen afgebroken of liggen deze los, is de dakisolatie aangetast óf is er al sprake van lekkage? Dankzij onze jarenlange ervaring verlenen wij vakkundige service en vertellen u meer over de huidige staat van uw dak. Ervaar het zelf en schakel ons in!

Inspectie en onderhoud

Dakspecialist Vriezen verzorgt een heldere en uitgebreide dakinspectie en voorkomt zo bij veel mensen daklekkage in Zwolle. Dit kunnen wij zowel eenmalig als periodiek doen. In het laatste geval komen we regelmatig bij u langs om het dak te inspecteren, bijvoorbeeld eens per jaar. Als we kleine mankementen constateren, kunnen we dit snel en duurzaam verhelpen. Een investering in de toekomst, waarmee uw dak veel langer meegaat.

Neem contact op

Wilt u ons meteen inschakelen voor dakinspectie, eenmalig of periodiek? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door te bellen naar 085 - 106 15 41. Ook kunt u het contactformulier invullen. Een dakdekker in Zwolle of de regio komt dan zo spoedig mogelijk bij u langs om u van dienst te zijn. Heeft uw dak onderhoud nodig? Ook dan staan onze vakmensen voor u klaar.