Uw betrouwbare dakdekker in Zwolle!

A-kwaliteit materialen

Altijd vrijblijvend dakadvies

Géén voorrijkosten

Kosteloze dakinspecties

24/7 bereikbaar bij spoed

Beoordeeld met 4,5

Dakinspectie in Zwolle

Regelmatig onderhoud van uw dak helpt in het voorkomen van grotere problematiek zoals lekkage en andere schadegevallen. Daarom kan het nooit kwaad eens een daksinspectie uit te laten voeren.


Investeren in het onderhoud van uw dak is in vrijwel ieder geval een verstandige keuze! Ieder dak is anders en hoewel de onderdelen van het dak die gevoelig zijn voor schade of lekkage vaak overeenkomen is toch elk geval weer anders.

Zwolle dakdekker

Dakspecialist Vriezen B.V. onderscheidt zich in het vinden van een passende oplossen voor ieder probleemgeval. Zijn er scheuren te zien in de dakbedekking, pannen afgebroken of liggen deze los? Is de dakisolatie aangetast óf is er al sprake van lekkage? Dankzij onze jarenlange ervaring verlenen wij vakkundige service en brengen u op de hoogte over de huidige staat van uw dak. Ervaar het zelf en schakel ons in! Bel 085 - 106 15 41 of maak gebruik van het offerteformulier.


Regelmatige dakinspectie voorkomt problemen op de lange termijn!

Bedrijfspand Dakspecialist Vriezen

Vakkundige controle van uw gehele dak door een expert

De juiste dakisolatie voor uw comfort en energiebesparing.

Vakmensen voor elk probleem met uw pannendak.

Uw oude dak weer als nieuw door onze specialisten.

Hoogwaardig materiaal

We werken met de beste materialen voor uw dak.

Echte vakspecialisten

Kundig geschoold, met goed materieel en zeer vriendelijk!

Inspectie en onderhoud in Zwolle

Dakspecialist Vriezen B.V. verzorgt een heldere en uitgebreide dakinspectie en voorkomt zo bij veel mensen daklekkage in Zwolle. Dit kunnen wij zowel eenmalig als periodiek doen. In het laatste geval komen we regelmatig bij u langs om het dak te inspecteren, bijvoorbeeld eens per jaar. Als we kleine mankementen constateren, kunnen we dit snel en duurzaam verhelpen. Een investering in de toekomst, waarmee uw dak veel langer meegaat.

Neem nu contact op voor een dakinspectie

Wilt u ons meteen inschakelen voor dakinspectie, eenmalig of periodiek? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door te bellen naar 085 - 106 15 41. Ook kunt u het offerteformulier invullen. Een dakdekker in Zwolle of de regio komt dan zo spoedig mogelijk bij u langs om u van dienst te zijn. Heeft uw dak onderhoud nodig? Ook dan staan onze vakmensen voor u klaar.

Bedrijfspand Dakspecialist Vriezen

Wat onze klanten vertellen over Dakspecialist Vriezen B.V.

R. Geerts

Na een daklekkage heeft Dirk een Dakinspectie uitgevoerd op een zeer vriendelijke en professionele manier en ons van meerdere bruikbare tips voorzien. Hier kunnen we wat mee. m.v.g. Fam. Geerts

(GOOGLE REVIEW)

R. van der Pluijm

Dit zijn echte vaklui. Zij kwamen met 8 man sterk ons dak vernieuwen en werkten secuur en hard, zodat het karwei in 2 dagen geklaard was. Gelukkig zat het weer ook echt mee. Het nieuwe dak ligt er prachtig en strak op. Vriendelijke mensen, die ook alles keurig opruimden naderhand. Ook de nazorg was binnen een week geregeld. Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

(GOOGLE REVIEW)

T. Meijboom

Dit heb ik nog nooit meegemaakt komt helemaal uit Doetinchem naar Boskoop gaat met gevaar voor eigen leven het dak op legt de pannen recht en rekent niets.Bij de volgende stormschade huur ik jullie beslist in!!!

(GOOGLE REVIEW)


Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om één van onze vakspecialisten te spreken!

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

U krijgt na verzenden van het formulier zo snel mogelijk een reactie van ons!

Dakspecialist Vriezen B.V.

Vanuit onze hoofdvestiging in Doetinchem rijden we met al ons materiaal naar uw woning om u te helpen met al uw dakgerelateerde problemen en opdrachten.

Bel direct en vrijblijvend: 085 - 106 15 41


Hoofdlocatie

Ketelhuis 13 B

7005CA Doetinchem

Mede mogelijk gemaakt door Allfree B.V. © 2024 | Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen | KVK-nummer: 02068857
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring