Stormschade in Zwolle?

Hebben harde hagel en een stormachtige wind geresulteerd in problemen aan uw dak? De dakpannen zitten los of zijn er misschien zelfs af gevallen? Of heeft u dankzij het slechte weer te maken met een daklekkage? In de regio Zwolle kan Dakspecialist Vriezen de stormschade snel en kundig voor u verhelpen. Bij een volgende code rood hoeft u zich dan geen zorgen te maken om de dakbedekking.

Dakpan los of lekkage?

Stormschade kan veel verschillende vormen hebben. Misschien zitten de dakpannen los. Het kan ook zo zijn dat u te maken heeft met een lek. Dat kan voor behoorlijke overlast in uw woning zorgen. Zo’n lek wilt u snel gedicht zien! Uw ervaren dakdekker kan hiervoor zorgen. En heeft u een defect aan uw dakgoten? Ook dit kunnen wij voor u oplossen.

24 uur per dag bereikbaar

Heeft u te kampen met stormschade en zoekt u een snelle oplossing? Op onze specialisten kunt u rekenen. Onze serviceafdeling is voor spoedgevallen 24 uur per dag te bereiken. Ook op maandagavond of zaterdagmiddag kunt u dus een beroep doen op onze hulp. Neem contact op en bel ons op 085 - 106 15 41. We komen dan zo spoedig mogelijk naar u in de regio Zwolle toe. De stormschade behoort dan snel tot het verleden!